Дизајн на ентериер на хотел и спа Глориус
Опис

Дизајн на ентериер на хотел и спа Глориус

Информации

  • Година : 2019
  • Локација : Езеро Младост, Велес
  • Инвеститор : Глориус дооел - Велес
  • Статус : во реализирација